Casco

Aki átélte már, hogy milyen érzés, ha gépjárművével balesetet szenved, vagy a parkolóban autóját összetörve, vagy csak autója hűlt helyét találja, netán egy kiadós nyári zápor után hatalmas faág éktelenkedik az autó tetején, vagy télen egy ház tetejéről hó zúdul kedvencére, biztosan tudja, hogy miért is jó egy autó biztosítás.

Sokan úgy vélik, a casco drága, azt mondják, “én tudok vezetni”, “az autóm garázsban áll… Minek kössek cascót?”

Az avulás mentes térítés, a gyors kárkifizetés megfelelő kártérítési összeggel a legnagyobb előnyei a Generali casco biztosításának.

A Generali a casco biztosítás csomagjait úgy állította össze, hogy ön az igényei szerint választhassa ki mindazt amire az autózás során igazán szüksége lehet.

Eldöntheti, hogy például a viharkárokra, a lopás kárra, vagy a törésre terjedjen ki a védelem.

Emellett számos kiegészítő biztosítás segíti az ön nyugalmát: ha véletlenül rossz üzemanyagot tankol, ha a balesetben megsérülnek csomagjai, vagy ha kilopják a járműből kedvenc autóhifijét, a biztosító ebben is segít. De kérhet csereautót, vagy sofőrszolgálatot is igénybe vehet.

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Minden autónak és minden autósnak más és más igényei vannak, a biztonság terén is. Legyen ügyfelünk ebben az évben is, mert még több kedvezménnyel, autójára szabható biztosítással és rugalmas szolgáltatásokkal várjuk. Tegye teljessé új felelősségbiztosítását kiegészítő biztosításokkal, így azon túl, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása az ön által másnak okozott károkat megtéríti, a kiegészítő biztosítások baj esetén önnek is segítséget nyújtanak.

9 féle kiegészítő biztosítás választhat, így ha például kátyúba hajt és megsérül a felni, vagy a jégeső tönkre teszi a fényezést, a biztosító megtéríti a károkat. De kérhet baleseti assistance szolgáltatást, vagy műszaki segítségnyújtás szolgáltatást is.

Mobilitás kártyával pedig kedvezőbb áron tankolhat az Agip kijelölt töltőállomásain.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Járműben ülők balesetbiztosításának általános feltételei