FUNDAMENTA LAKÁSKASSZA

Lakókörnyezetünk megóvása, fejlesztése közös érdek. Ebben nyújt segítséget a Fundamenta Lakáskassza, amely a társasházakat, lakásszövetkezeteket is segíti az esedékes felújítások, korszerűsítési beruházások finanszírozásában.

A társasházak időnkénti felújítása előre tervezhető kiadás. Rendszeres takarékoskodás esetén a tervezett időpontban rendelkezésükre áll a pénz. Ráadásul a Fundamenta Lakáskassza Hozamleső Társasházi számlájával 4 éves megtakarítással akár évi 13,28%-os, 10 éves megtakarítással akár évi 7,06%-os hozamot is elérhetnek.

A megtakarítási idő lejártával kedvezményes kamatozású lakáskölcsönt is felvehetnek, de ha a megtakarítási időszak lejárta előtt van szükségük a teljes szerződéses összegre, a megtakarítás időszak felét és a vállalt megtakarítási összeg legalább 10%-ának megtakarítását követően igényelhetik kedvező kamatozású Megelőlegező hitelünket.

Akik lejáró szerződésüket megújítják, Lojalitás hitelünkkel nem sokkal a szerződéskötés után hozzájuthatnak a teljes szerződéses összeghez, csökkentett hitelkamat mellett.

A társasházak és lakásszövetkezetek a lakások számától függően évente akár 324 000 Ft állami támogatást is igénybe vehetnek a közös tulajdonú épületrészek felújításához és korszerűsítéséhez.