NYUGDÍJBIZTOSÍTÁS

Adójóváírás életbiztosítás kötésére! 20%, de maximum 130.000.-Ft/év garantált adókedvezmény az államtól nyugdíj célú megtakarításaira SZJA kedvezmény formájában!

Egy 2014-től hatályos törvénymódosításnak köszönhetően ha nyugdíjbiztosítást köt, azzal amellett, hogy gondoskodik a jövőjéről adócsökkentésre is lehetőséget kap.

Ön hogyan képzeli el nyugdíjas éveit? Szeretne olyan nyugdíjas évek elé nézni, amikor változatlan életszínvonalon élhet, jó egészségben hódolhat hobbijának, kedvére utazhat, és gondtalanul élvezheti a családi életet?

Nyugdíjasként komoly gondot okozhat egy elromlott mosógép, vagy egy lerobbant autó. Az ilyen nem várt élethelyzetekre is megoldást jelenthet nyugdíjasoknak kialakított járadékbiztosításunk.

A biztosítás az ön választása szerint vagy meghatározott ideig, vagy élete végéig pótolhatja majdani nyugdíja és a jelenlegi fizetése közti különbséget, hogy idős napjaiban ne kelljen életszínvonalán csökkenteni, de fedezhet rendszeresen jelentkező többletkiadásokat is.

Nyugdíjbiztosítás esetén kedvezményezetteket jelölhet meg, akik tragédia esetén szerződésén összegyűjtött megtakarítását hagyatéki eljárás nélkül öröklik.

Kérje kötelezettségmentes nyugdíjtervezésünket tanácsadóinktól! Már most gondoskodjon a biztos egzisztenciáról idős korára!