TÁRSASHÁZ BIZTOSÍTÁS

Egy társasházban nem csak a lakásokat, a közös tulajdonban lévő helyiségeket is biztosítani kell. Ha beázik a tető, mindenképpen meg kell javítani, ez valamennyi lakó érdeke. Ha az épület biztosítva van, elkerülhetők a váratlan, megterhelő kiadások.

Biztosításunk széleskörű védelmet kínál 18 alapkockázatra, emellett 12 kiegészítő biztosítással és 8 mini csomaggal a lakóközösség egyedi igényeire szabhatja a biztosítást.

Egyedülálló szolgáltatásaink:

Vízkár Plussz csomag:

  • dugulás elhárítás térítést: Megtéríti a biztosító a lakóépület vagy lakás határoló falain belül lévő lefolyóvezetékek dugulásából származó hibák elhárítására fizetett költséget.
  • vízveszteség térítést: A biztosító megtéríti a biztosított épületben vagy annak ingatlanán bekövetkezett csőtörés miatt elfolyt vezetékes víz igazolt értékét.
  • csővezeték pótlási költsége: Megtéríti a biztosító a lakóépület vagy lakás határoló falain belül lévő vízvezetékek csőtörése, csőrepedése, ill. kilyukadása esetén a csővezeték javítási költségét a technológiailag indokolt mértékig, de legfeljebb 6 m csőhosszig akkor is, ha a kiáramló víz a biztosított vagyontárgyakban nem okoz kárt.

Energia csomag:

Az Energia csomagot kifejezetten ajánljuk, ha az épületnek külön fűtésrendszere van, hiszen a csomag védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére. De biztosításunk megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását is illetve a gázvezetékek töréskárait is.

Vandalizmus csomag:

Vandalizmus csomagunk megtéríti a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy a letisztításának a költségét, ha azt összefestették vagy összefirkálták.