Általános- és szakmai felelősségbiztosítás

Általános- és szakmai felelősségbiztosítás

A legkörültekintőbb módon végzett tevékenység során is előfordulhatnak olyan események, balesetek, ami miatt felelősséggel tartozunk másoknak.

Kiváló megoldás erre, ha vállalkozása rendelkezik felelősségbiztosítással! Egyes tevékenységi körök esetén törvényi előírás is kötelezővé teszi felelősségbiztosítás kötését.

Képzelje el, hogy egyik alkalmazottja elcsúszik a frissen felmosott padlón! Képzelje el, hogy az egyik munkását véletlenül áramütés éri! Képzelje el, hogy beosztottjai munkavégzés közben véletlenül kárt tesznek partnere ingatlanjában! Az ilyen esetekben az ön cégét terheli kártérítési kötelezettség.

Ha például cégének telephelyén véletlen felborul egy olajos hordó, és ez komoly környezetszennyezéshez vezet, vagy ha vállalkozásainak termékei gyártási hiba miatt nem megfelelő minőségűek és ez károkat okoz – például rossz minőségű téglák miatt összedől egy épület -, önnek komoly összegeket kell kifizetnie.

Ha el akarja kerülni, hogy egy ilyen kiadás végleg tönkre tegye vállalkozását, gondoskodjon a megfelelő védelemről! Cégének tevékenységére alakítható felelősségbiztosításokkal teljes biztonsággal koncentrálhat arra, hogy a cége még több profitot termeljen.

Biztosítható kockázatok

  • Tevékenységi felelősségbiztosítás keretében megtérítjük a személysérüléses károkat és a szerződésen kívül okozott dologi károkat.
  • A munkáltatói felelősségbiztosítás a munkaviszonyban álló személyek munkabalesete miatt támasztott felelősségi károkra terjed ki.
  • A szolgáltatói felelősségbiztosítás azon kártérítési követelésekre nyújt fedezetet, amelyeket szerződéses partnereinek okozott a szolgáltatás teljesítése során vagy hibás teljesítése következtében.
  • A termékfelelősség-biztosítás akkor nyújt védelmet, ha a vállalkozása által gyártott hibás termék okoz személysérüléses vagy dologi kárt.
  • Környezetszennyezési felelősségbiztosítás keretében vállalkozása környezetveszélyeztető tevékenységével okozott kártérítési kötelezettségekre nyújtunk megoldást.
  • A szakmai felelősségbiztosítás a szakmai tevékenységre irányadó szabályok megszegése mellett okozott károkat téríti.
  • A vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása fedezetet nyújt a cégvezetők esetleges rossz döntései miatt indított kártérítési igényekre.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számunkra fontos a könnyű megközelíthetőség, ezért irodánk a Kálvin Tér szomszédságában található meg.

Telefon:+36/30 211-2770

Email: bestcover@bestcover.hu

Kattintson az alábbi címre a Google-térképért!