Társasház biztosítás

Egy társasházban nem csak a lakásokat, a közös tulajdonban lévő helyiségeket is biztosítani kell.

 Ha beázik a tető, mindenképpen meg kell javítani, ez valamennyi lakó érdeke. Ha az épület biztosítva van, elkerülhetők a váratlan, megterhelő kiadások.

Biztosításunk széleskörű védelmet kínál 18 alapkockázatra, emellett 12 kiegészítő biztosítással és 8 mini csomaggal a lakóközösség egyedi igényeire szabhatja a biztosítást.

Egyedülálló szolgáltatásaink

Vízkár Plusz csomag

  • Dugulás elhárítás térítés: Megtéríti a biztosító a lakóépület vagy lakás határoló falain belül lévő lefolyóvezetékek dugulásából származó hibák elhárítására fizetett költséget.
  • Vízveszteség térítés: A biztosító megtéríti a biztosított épületben vagy annak ingatlanán bekövetkezett csőtörés miatt elfolyt vezetékes víz igazolt értékét.
  • Csővezeték pótlási költsége: Megtéríti a biztosító a lakóépület vagy lakás határoló falain belül lévő vízvezetékek csőtörése, csőrepedése, ill. kilyukadása esetén a csővezeték javítási költségét a technológiailag indokolt mértékig, de legfeljebb 6 m csőhosszig akkor is, ha a kiáramló víz a biztosított vagyontárgyakban nem okoz kárt.

Egyedülálló szolgáltatásaink

Energia csomag

Az Energia csomagot kifejezetten ajánljuk, ha az épületnek külön fűtésrendszere van, hiszen a csomag védelmet kínál a kazán vagy a hőközpont géptörésére. De biztosításunk megtéríti a gázórák és villanyórák rongálását is illetve a gázvezetékek töréskárait is.

Vandalizmus csomag

Vandalizmus csomagunk megtéríti a lakások bejárati ajtóinak újrafestését vagy a letisztításának a költségét, ha azt összefestették vagy összefirkálták.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számunkra fontos a könnyű megközelíthetőség, ezért irodánk a Kálvin Tér szomszédságában található meg.

Telefon:+36/30 211-2770

Email: bestcover@bestcover.hu

Kattintson az alábbi címre a Google-térképért!