Előgondoskodás

Gondoljon a jövőre!

Magyarországon sokan nincsenek felkészülve a hirtelen kiadásokra, de ugyanúgy az előre tervezhető kiadásokra sem.

Egy saját lakás megvásárlása, a gyermekek boldogulásának biztosítása, vagy a gondtalan nyugdíjas évek megteremtése mind olyan cél, amikre nagyobb összegre van szükség és amikre már évekkel korábban felkészülhet.

Ha saját otthont szeretne, kapna a banktól hitelt? A hitelkamat sokkal nagyobb pénzügyi teher, mintha előre, rendszeres megtakarításokkal biztosítaná a családi fészket. Rendelkezik a megfelelő önerővel?

Ha időben gondol a jövőben lakásvásárlásra, megteremtheti a kellő anyagi hátteret hozzá.

Amennyiben váratlan tragédia történne Önnel (pl. egy komolyabb baleset), amely miatt csökkenne vagy akár elveszítené jövedelmét, akkor sem kényszerül az addigi megtakarításait felhasználni, mivel a Generali biztosítási szolgáltatásaival megtakarításait biztonságban tudhatja.

Lépjen időben

Amikor a gyermeke megszületik, még nem tudhatja, hogy orvos, ügyvéd, vagy művész válik majd belőle. Nem tudhatja, hogy szülővárosában, az ország másik felében, vagy külföldön akar majd továbbtanulni.

Viszont már a születésekor is gondoskodhat a jövőjéről, biztosíthatja, hogy ne kelljen az iskola mellett dolgoznia, hogy megkeresse az albérletre, vagy a tandíjra valót. Gondoskodjon most gyermeke biztos egzisztenciájáról az iskolai évek idejére!

Az aktív évek alatt felépített és megszokott életszínvonal nyugdíjba vonulva hónapok alatt válhat semmivé. Az állami nyugdíj átlagosan harmada a nyugdíj előtti munkabérnek.

Ha időben lép, elkerülheti, hogy a családi házát egy lakótelepi lakásra, kényelmes autóját a tömegközlekedésre legyen kénytelen lecserélni. A méltó időskor biztosítható, ha időben cselekszik, és gondoskodik a nyugdíjas éveiről.

130.000.-Ft adókedvezmény az államtól Önnek!

2014.01.01. óta az állam is támogatja a nyugdíjbiztosítását, így az állam 20% adókedvezményt biztosít, ezzel, de maximum 130.000.-Ft-tal növelve minden évben a megtakarított összeget.

Ha szeretne már időben gondoskodni a saját és családja jövőjéről, lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számunkra fontos a könnyű megközelíthetőség, ezért irodánk a Kálvin Tér szomszédságában található meg.

Telefon:+36/30 211-2770

Email: bestcover@bestcover.hu

Kattintson az alábbi címre a Google-térképért!