Gépjármű biztosítás

Casco

Ha gépjárművével balesetet szenved, vagy a parkolóban autóját összetörve találja, akkor biztosan tudja, hogy miért is jó egy autó biztosítás.

Habár az öngondoskodás számos előnnyel jár, sokan mégis úgy vélik, a casco drága, azt mondják, “én tudok vezetni”, “az autóm garázsban áll… Minek kössek cascót?”

Az avulás mentes térítés, a gyors kárkifizetés megfelelő kártérítési összeggel a legnagyobb előnyei a Generali casco biztosításának.

Az Ön igényeire szabva

A Generali a casco biztosítás csomagjait úgy állította össze, hogy Ön az igényei szerint választhassa ki mindazt, amire az autózás során igazán szüksége lehet.

Eldöntheti, hogy például a viharkárokra, a lopás kárra, vagy a törésre terjedjen ki a védelem.

Emellett számos kiegészítő biztosítás segíti az ön nyugalmát: ha véletlenül rossz üzemanyagot tankol, ha a balesetben megsérülnek csomagjai, vagy ha kilopják a járműből kedvenc autóhifijét, a biztosító ebben is segít. De kérhet csereautót, vagy sofőrszolgálatot is igénybe vehet.

Kötelező gépjármű felelősségbiztosítás

Alapbiztonság gépjárműve számára. Minden autónak és minden autósnak más és más igényei vannak, a biztonság terén is.

Legyen ügyfelünk ebben az évben is, mert még több kedvezménnyel, autójára szabható biztosítással és rugalmas szolgáltatásokkal várjuk. Tegye teljessé új felelősségbiztosítását kiegészítő biztosításokkal, így azon túl, hogy kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása az ön által másnak okozott károkat megtéríti, a kiegészítő biztosítások baj esetén önnek is segítséget nyújtanak.

9 féle kiegészítő biztosítás közül választhat, így ha például kátyúba hajt és megsérül a felni, vagy a jégeső tönkreteszi a fényezést, a biztosító megtéríti a károkat. De kérhet baleseti assistance szolgáltatást, vagy műszaki segítségnyújtás szolgáltatást is.

Mobilitás kártyával pedig kedvezőbb áron tankolhat az Agip kijelölt töltőállomásain.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számunkra fontos a könnyű megközelíthetőség, ezért irodánk a Kálvin Tér szomszédságában található meg.

Telefon:+36/30 211-2770

Email: bestcover@bestcover.hu

Kattintson az alábbi címre a Google-térképért!