VAGYONBIZTOSÍTÁS

Bármennyire körültekintően vezeti is vállalkozását, nem feledkezhet meg arról, hogy cégét olyan veszélyek fenyegethetik, amelyeket gyakran a legnagyobb óvatossággal sem tud kivédeni. Ha a vállalkozás működéséhez szükséges berendezésekben, gépekben károk keletkeznek, akár hetekre is leállhat a működés, ami komoly anyagi károkat jelenthet önnek, nem beszélve a váratlan kiadásokról.

Ha tűz ütne ki a telephelyén, ha a vihar megrongálja az árukészletét, ha betörnek önhöz, vagy ha az egyik beosztottja ügyetlenségből megrongálná az irodai berendezéseket, számíthat a segítségünkre.

Vállalkozói vagyonbiztosításunk elengedhetetlen segítség a vagyontárgyak biztonságának megőrzésében, a károk megelőzésében, enyhítésében és az üzletmenet folyamatosságának fenntartásában.

Biztosításunk cége igényei szerint alakítható:

▪ Ön választhatja meg, hogy milyen kockázatokra kíván biztosítást kötni.
▪ Önrész nélkül is megköthető a biztosítás.

Biztosítható vagyontárgyak: épületek, műszaki és egyéb berendezések, készletek, készpénz és értékpapírok, értékkészletek, szabadban tárolt vagyontárgyak, stb.

Biztosítható kockázatok: az összes olyan kockázatra köthető biztosítás, amelyek egy vállalkozásnál felmerülnek, pl. tűz, természeti károk, betöréses lopás, rablás, rongálás, üvegtörés, szállítmányokat veszélyeztető kockázatok, üzemszünet, jogvédelem, stb.

Többek között:

– tűz és elemi kár
– betöréses lopás, rablás, rongálás
– üvegtörés
– szállítmánybiztosítás
– üzemszünet
– jogvédelem