Rólunk

Bursits Zoltán

Bursits Zoltán a hazánkban élő külföldiek biztosításainak szakértője és közvetlenül a Generali Biztosító Zrt. Vezérigazgatóságából dolgozik.

Ő a Generali Top1 tanácsadója az elmúlt 10 évben!

Miért bízza pénzügyeit Bursits Zoltánra?

Eddig több, mint 4.000 embernek segített már a pénzügyeik megtervezésben és a jövőben is azon munkálkodik, hogy minél több ember életét inspirálja és tegye értékesebbé. 

Big Case Closer család tagjaként személyesen tanulhatta meg Dr. Sanjay Tolani-tól a korszerű pénzügyi tervezési stratégiákat. Ebből is látható, hogy Bursits Zoltán a megfelelő szakértelemmel rendelkezik, amelyek segíthetik Önt a pénzügyi tervezésben.

A szakmai elismerések mellett (3x MDRT tag, Generali Biztosító Zrt. Top1 tanácsadója) pedig családapaként annak szentelte életét, hogy más családoknak is segítsen a pénzügyi tervezésben.

Ügyfelei számára általában az el nem várt szolgáltatások a legértékesebbek. Ő ezeket is nyújtja, mint például a gyorsaság és legmagasabb színvonalú kiszolgálás.

Mi is az az MDRT?

Büszke vagyok arra, hogy évről-évre képviselhetem az amerikai MDRT konferencián a Generalit, a világ vezető pénzügyi tanácsadói között, ahol teljes jogú tag is vagyok. A legjobbaktól tanulni a világ legjobbjai között, a legjobb gyakorlatokat pedig tovább adni a lehető legfelemelőbb érzés!

Mit jelent valamiben a világ legjobbjai közé tartozni? Óriási büszkeség, rengeteg munka és szorgalom, kitartás, sok mindenről való lemondás…de megéri!

Az MDRT (eredetiben angolul: Million Dollar Round Table), vagyis a Millió Dolláros Kerekasztal, egy globális szervezet, mely a világ vezető életbiztosítási és pénzügyi szakértőinek szövetsége.

Az MDRT tagok kivételes szakmai tudással rendelkeznek, szigorúan etikus magatartással viseltetnek és kimagasló ügyfél kiszolgálást nyújtanak. Az MDRT tagság az életbiztosítási és pénzügyi szolgáltatások terén a kiválóság nemzetközileg elismert legmagasabb szintű sztenderdje.

Mit mondanak az ügyfelek Bursits Zoltánról?


„Bursits Zoltán hatalmas segítség volt a biztosítási szerződésünk megkötésében. Minden kérdésünkre készségesen válaszolt, hasznos javaslatai voltak és minden felmerülő kérdés tisztázására rugalmas volt az időpont egyeztetés terén, mind személyesen, mind pedig az online térben – egyszerűen ő a legjobb!


És az utolsó megjegyzés: Zoltán folyékonyan beszél angolul és németül, ami elképesztő!”

Fabók-Nagy Boglárka

asszisztens

2022. szeptembere óta erősíti a Bestcover csapatát. Mindig is szeretett emberekkel foglalkozni és új embereket megismerni. Irodai asszisztensként fontos számára az ügyfelek magas szintű kiszolgálása, segítése.

Simon Ágnes

asszisztens

2020 júliusától csapatunk rutinos, nagy tapasztalattal rendelkező tagja. Munkája során mindig a maximumot nyújtja, legyen szó az ügyfelek vagy tanácsadóink segítéséről.

Személye nem csak nyugtatólag hat ügyfeleinkre, hanem mindig mosolyt csal az arcukra.

Hatékonysága, szakértelme és empatikus hozzáállása miatt ügyfeleink nagyon szeretik.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Számunkra fontos a könnyű megközelíthetőség, ezért irodánk a Kálvin Tér szomszédságában található meg.

Telefon:+36/30 211-2770

Email: bestcover@bestcover.hu

Kattintson az alábbi címre a Google-térképért!