Rólunk

Teljes körű szolgáltatás a legjobb áron!

A BestCover Magyarország piacvezető egészségbiztosítás közvetítője. 2008-ban azért jött létre, hogy ügyfelei számára a lehető leggyorsabb és legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtsa.

Kiemelt partnerünk – a Generali Biztosító – rendszeresen csapatunknak ítéli azokat a díjakat, amelyek a legnagyobb elismerésének számítanak a szakmában, így bátran állíthatjuk, hogy a BestCover az egyik legjobb biztosításközvetítő.

Ügyfeleink visszajelzései is pozitívak: a legtöbben azért szeretnek minket, mert kiemelt figyelmet, személyre szabott szolgáltatást kapnak, és mindezt gyorsan. Célunk, hogy a BestCover legyen a leggyorsabb biztosításközvetítő.

Nálunk valóban az ügyfél az első, ezért arra törekszünk, hogy munkatársaink a legfrisebb, naprakész befektetési- és biztosítási információkkal segítsék a hozzánk fordulókat, ezért folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt.

A BestCover az elégedett ügyfeleket tekinti legnagyobb értékének!

Bursits Zoltán

Tulajdonos és értékesítési igazgató

Elsőszámú szakterülete az egészségbiztosítás, amely területén 2008 óta piacvezető szerepet tölt be Magyarországon! Kiváló befektetési specialista. Élet- és vagyonbiztosítási megoldásai, valamint ügyfélközpontú szolgáltatásával több barátság alakult ki ügyfélkapcsolataiból.

zoltan.bursits@bestcover.hu

Opolcsik Zsolt

Tanácsadó

Az életbiztosítások és megtakarítások szakembere. Megszerzett tapasztalatai segítik abban, hogy testreszabott megoldásokat kínáljon Ön és családja nyugalmának, értékeinek biztosítása érdekében. Vállalkozását érintő kockázatok csökkentése terén is, korszerű megoldásokat tud ajánlani.

zsolt.opolcsik@bestcover.hu

Juhász Alexandra

Tanácsadó

Amennyiben Önnek is fontos egészsége, jövője és vagyontárgyai biztonsága, úgy Alexandránál a legjobb kezekben érezheti magát! Kitartásával minden esetben ügyfeleinek érdekét képviseli, így nyújtva számukra a legmagasabb színvonalú szolgáltatást.

alexandra.juhasz@bestcover.hu

Szabó Judit

Tanácsadó

Ügyfelei pénzügyi problémáit nap mint nap átéli, mivel családanyaként neki is családja biztonsága, fiának taníttatása és a nyugodt élet megteremtése a legfontosabb. Kifejezetten széleskörűen tudja kiszolgálni ügyfelei igényét mind megtakarítási, mind vagyonbiztosítási területen.

judit.szabo@bestcover.hu

Rezneki Boglárka

Tanácsadó

Mindent elsöprő lendületével mindig kiharcolja ügyfelei részére a lehető legjobb feltételeket a Biztosítónál. Életbiztosítási és befektetési specialistaként nagy tekintéllyel bíró munkatárs. Hatékonysága, kitartása és szakmai képzettsége miatt ügyfelei nagyon szeretik.

boglarka.rezneki@bestcover.hu